Anbefalinger

Delta arrangerte et webinar med Gro Hammerseng-Edin for sine 90.000 medlemmer. Dette traff lytterne! Gro leverte et knakende godt foredrag med mye fokus på empati, omsorg og varme. Hun gir et lite innblikk å hvordan hun blir påvirket av fordommer og fasadedyrking. Det handler om å gjøre hverandre gode og ha fokus på å lykkes i et team. Hun har klare ambisjoner om å være med å bidra til et varmere, rausere og mer inkluderende samfunn. I dette foredraget formidlet hun sine tanker om hvordan vi alle sammen kan gjøre en positiv forskjell slik at enda flere kjenner at de hører til. Et foredrag til ettertanke som utfordrer og inspirerer. Anbefales på det varmeste!


Delta

Odd Sverre Aasbø

Da sitter jeg trygt og glad på kontoret etter noen fantastiske dager. 3 foredrag som tok Klepp med storm. I kveld var vi over 350 personer... Hele Klepp er blitt løftet etter dette... Tilbakemeldinger fra alle kanter har haglet inn - kanonflott...Og vi på Jæren er ikke vant med så mange positive «superlativer...» På en poengskala fra 1-10 gir jeg 25.. Dette var en flott opplevelse sammen med skoleelever, kommune, skoleetat og vi har hatt besøk av nær 900 i løpet av dette døgnet. Jeg sitter på kontoret bakoverlent og nyter alle timer vi har planlagt dette. Takk!


Klepp Næringsforening

Odd Byberg, Daglig Leder

Vi sendte ut en questback etter samlingen og foredraget til Gro fikk høyeste skår av samtlige. Jeg kan absolutt anbefale henne videre!


Peppes Pizza

Marianne Galleberg, HR sjef

Veldig bra formidling og bruk av øvelser som gjør publikum mer engasjerte.


Karrieredagen 2017 UiA

Lars Frantzen Pedersen, Student

Vi er utrolig fornøyd og vi må også prøve Gro og Anja sammen en annen gang.


Lederne

Susanne Slaatsveen, Avdelingsleder

Kontakt & booking

Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Gro Hammerseng-Edin - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding på pris, dato og alt du måtte lure på.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.