Om Gro Hammerseng-Edin

Gro Hammerseng-Edin er tidligere håndballspiller på landslaget, håndballekspert for TV2, forfatter, feminist og foredragsholder. Hun har vunnet titler som "Årets lagspiller" to ganger på idrettsgallaen, "Årets forbilde" og "Verdens beste håndballspiller". Hun gjorde også en historisk seier da hun som første kvinne vant Mesternes Mester (2018).

Gro er engasjert feminist. Hun brenner for likeverd og ønsker å knuse fordommer og øke kunnskapen om det å falle utenfor den tradisjonelle kjernefamilien. Målet hennes er å bidra til en rausere, varmere og mer inkluderende verden. Med kapteinsbindet i lagidrett i over 20 år har hun opparbeidet seg massiv erfaring i samspill mellom mennesker i team. Gro er også gründer av en camp som heter Play & GROwht Camp, i samarbeid med Anja Hammerseng-Edin (Fearless Mind) og Ingebjørg K. Vesaas (Yogaloftet Larvik).

Gro har en unik og ærlig formidlingsevne. I foredragene sine bruker hun egne historier og erfaring, og kommer med eksempler alle kan relatere seg til. Hun knytter alltid tråder som henviser til forskning og fagstoff for å underbygge historiene sine.

Tross alvorlige temaer, tabuer og såre emner er hun flinke til å bruke humor, relaterbare- og nære eksempler. Du får en øyneåpnende opplevelse som treffer deg midt i hjertet.


Portrett av Gro Hammerseng-Edin foran havet

Kontakt & booking

Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Gro Hammerseng-Edin - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding på pris, dato og alt du måtte lure på.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.