Foredrag

TA PLASS med Gro og Anja

Hva hvis det er mulig, da? Å ha godt familieliv, karriere og være tilstede. Ta plassen når det er behov for det, følge drømmen sin OG ta vare på relasjonene sine.

Gro og Anja deler hvordan de løser det – hvorfor det funker for dem – og synliggjør mulighetene og makten de selv sitter med.

Fokustrening og bevisstgjøring av hvorfor det er så viktig å trene opp evnen til å bruke stemmen sin. Praktiske verktøy til hverdagen.

Hvordan kan du trene opp evnen til å være tilstede der du er. Vi kan designe livene våre slik at vi lever gode liv med ro på innsiden. Kombinere familieliv/privatliv og spennende jobber.

Foredraget kan spisses spesifikt til kvinner som ønsker å ta nye roller og utvide perspektivet på hva som er mulig. (F.eks oppstart eget firma, gründer, toppidrett, lederrolle, ekspertrolle, skrive bok, lage podkast o.l) Kan også bestilles i «workshop» variant

Foto: Thomas Qvale

Portrett av Gro Hammerseng-Edin på håndballbanen

Gro – eller gro fast?

Et foredrag med Gro Hammerseng-Edin om kraften i arbeidsglede og utviklingsfokus, fremfor ensidig resultatfokus.

Hvordan spiller vi hverandre gode og hvorfor er det «vinn-vinn» å være en god lagkamerat?

Med utgangspunkt i sin tunge erfaring som kaptein på både klubb og landslag i en årrekke kombinert med lederutdanning og dagens trenerrolle på yngres landslag deler Gro praktiske verktøy for å bygge lag og kultur.

«Kunsten er å både ta vare på seg selv og hverandre, samtidig som vi skal våge å stille krav og utfordre hverandre».

GRO betyr «å vokse». Det bruker hun for alt det er verdt.

Ambisjonen hennes er å inspirere til at enda flere innser at det ligger enorm kraft i å trene opp den enkeltes evne til å ta ansvar for egen utvikling. Samtidig som Gro er enormt opptatt av å spre lagspiller-mentalitet inn i så mange miljøer som mulig. «Vi tør mer, vi får brukt mer av kapasiteten vår og vi har det mer gøy når vi er en del av et trygt felleskap.»

Fremsnakk med Anja og Gro

 • Anja og Gro setter med sitt herlige dynamiske samspill fokus på fremsnakk og respekt.  Våre to kanskje fremste rollemodeller gir deg nøklene til å få frem det beste i deg selv og de rundt deg, selv når presset stiger. De lover en inspirerende og lattermild opplevelse!
 • Hvordan kan vi spille hverandre gode nok? Anja og Gro ønsker å flytte fokuset i samfunnet fra baksnakk til fremsnakk som de mener er en del av nøkkelen.
 • Positivitet, omtanke og forståelse er nøkkelen til et godt samspill – ikke bare på håndballbanen – men også i hverdagen i relasjon til venner, kollegaer og familie. Vis respekt fremfor å angripe. Still spørsmål fremfor å kritisere.

 • KVINNSpo

  Gro brenner for likeverd og like muligheter. Norge er er av verdenes mest likestilte land, likevel henger vi fast i mange tradisjonelle uformelle normer.

  I dette foredraget ønsker Gro å utfordre etablerte mønster som mange fortsatt har i blindsonen.

  Hun vil inspirere kvinner som ønsker å ta nye roller til å gripe muligheter som byr seg. Ta plass og bruke stemmen! Ikke minst vil hun gi eksempler på hva du selv kan gjøre noe med for å skape den endringen du ønsker å se i verden.

  Den klare ambisjonen er å skape positivt engasjement og bidra til at vi i fremtiden ser en øking av kvinner i topptrenerroller, ekspertroller, offentlig debatt, topplederstillinger og i gründerroller.

  Hvorfor det er viktig? Vi går glipp av enorme ressurser om vi ikke evner å få flere kvinner ut i slike roller.

  Internasjonalt ser vi at kvinner begrenses og undertrykkes i flere land. Ulike lover for menn og kvinner, som bestemmer om kvinner har adgang ril å jobbe, starte egen bedrift, eie jord eller å motta arv er utbredt. Vi kan gjøre en forskjell. Du kan gjøre en forskjell.

  BE THE CHANGE.

  Foto: Svein Andre Svendsen

  Kontakt & booking

  Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Gro Hammerseng-Edin - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding på pris, dato og alt du måtte lure på.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.